Corporate Branding

Sport Innovation har innarbeidet en ferdig infrastruktur med produksjon av sport- & fritidstøy på egen fabrikk. Sammen med vårt designteam kan vi tilby corporate branding for eksterne merkevarer.

Det betyr at vi kan både designe og produsere en unik kolleksjon med sport- & fritidstøy for din bedrift. Brandet med din profil og ditt merkenavn.

Sport Innovation bistår som fasilitator gjennom hele prosessen og leverer en total løsning, enten det er snakk om få produkter eller en større kolleksjon.

For større bedrifter som ønsker å brande sin egen treningskolleksjon kan vi bistå med drifting av egen nettbutikk for bedriftens ansatte eller kunder. Vi håndterer alt fra utvikling av kolleksjon og nettbutikk til salg og logistikk.


Vi produserer teknisk sportstøy innenfor flere segment som lagidretter, sykkel, løp, fitness m.m. Dette er utstyr din bedrift kan selge gunstig til ansatte eller til interne grupperinger som driver med bedriftsidrett.

Vi tilbyr også fritidstøy og annet profilutstyr i vår portefølje. Send oss gjerne en forespørsel med hva du kan være interessert i og så skal vi ta kontakt. Det koster ingenting og er helt uforpliktende.

PROFILTØY SOM SKILLER SEG UT
Profilmarkedet består i stor grad av masseprodusert sport- og profiltøy med noe ensidig design og ensfarget bekledning. Vi mener at det i denne settingen blir viktigere for bedrifter i fremtiden å kunne skille seg ut fra mengden med en tydeligere branding og mer helhetlig designprofil.

Vår nisjè er at vi kan tilpasse utstyret til akkurat den designprofilen din bedrift ønsker. En design som forteller en historie og hvor bedriftens kjennetegn, farger og logo skaper en harmoni med selve designen. Vårt designteam lager gjerne et forslag til hvordan din bedrift kan brandes med mer unikt og helhetlig profiltøy.


Vi har spesialisert oss på production on demand, som vil si at vi kan produsere det kunden ønsker. Spesialsøm krever ofte betydelig kvantum, lang leveringstid og er normalt dyrere enn å kjøpe masseproduserte varer.

Slik er det ikke nødvendigvis lenger. Vi kan produsere små og mellomstore kolleksjoner på snaue 4 uker. Ved behov kan dette gjøres hurtigere også. Store kvantum krever naturlig nok lenger produksjonstid, da selve jobben er større.

Vi  har i utgangspunktet ikke et minimumskrav for å gjøre en spesialproduksjon. Men er det et ønske om en mer krevende og helhetlig designprofil, krever oppstarten en del arbeid og da bør et minimumskvantum  ligge på 30-50 stykk. For påfyll av samme produkt eller kolleksjon, kan vi produsere svært lave antall f. eks. fra 1-3 stykk. Vårt mål er å tilby små produksjoner til konkurransedyktige priser. Men jo større antall, jo lavere priser.

Vi bruker hovedsakelig sublimeringstrykk, som vil si at all trykk er inkludert i våre priser. Vi mener at sublimering er fremtiden for de som ønsker profesjonell branding på sitt profiltøy.

Send forespørsel